Puheminuutit
Tekstiviestit
Tiedonsiirtonopeus
 

Matkapuhelinoperaattorit

Edullisin puhelinoperaattori löytyy helposti liittymävertailun kautta. Matkapuhelinoperaattorien hinnat ja vertailun saat esiin valitsemalla puheminuutit, tekstiviestit ja tiedonsiirtonopeuden. Hintavertailu järjestää operaattorit edullisimmasta kalleimpaan.

DNA

Suomen nopeimmat datayhteydet löydät DNA:lta, jonka liittymävaihtoehtoja ovat:

Sonera

Sonera on TeliSonera AB:n Suomen brändi, jonka liittymävaihtoehtoja ovat:

Saunalahti

Elisan verkossa toimivan Saunalahden liittymiä ovat seuraavat:

Tele Finland

Tele Finland on Soneran halpaoperaattori, joka tarjoaa käyttöösi seuraavat edulliset liittymät.

Moi mobiili

Moi on DNA:n verkossa toimiva operaattori, jolta saat kolme SIM-korttia samaan hintaan.

Vaihtaminen on helppoa edullisempaan!

Mikä puhelinoperaattori sinun tulisi valita? Vastaus on helppo: "Valitse edullisin käyttötarkoituksesi mukaan!" Kilpailutus on helppoa, kun käytät liittymävertailua. Kilpailuta puhelinoperaattori netissä valitsemalla tarvitsemasi puheajan, tekstiviestit ja tiedonsiirtonopeuden! Saat suoraan ensimmäisenä vastauksen siitä, mikä on paras operaattori juuri omaan käyttötarkoitukseesi.

Aina edullisin ei ole paras vaihtoehto, mutta keskimäärin näin on. Muun muuassa puhelinoperaattorin huono asiakaspalvelu voi olla hyvä syy vaihtaa parempaan. Niin ikään nopeiden 4G-liittymien kuuluvuusalueet voivat erota huomattavasti hajaseudulla asuttaessa, jolloin kaikkien operaattorien liittymät eivät välttämättä kuulu yhtä hyvin. Voit tarkistaa laskustasi, mitä matkapuhelinoperaattoria käytät tällä hetkellä. Nykyään operaattoria ei voi tietää suoraan numerosta, sillä saat pidettyä saman puhelinnumeron vaihtaessasi toisen yrityksen liittymään.

Ulkomailla paljon matkustavan kannattaa harkita matkapuhelinoperaattorin vaihtoa, jos nykyinen on kallis ulkomailla. Yleensä puhelinlaskut ovat suuria ulkomaan reissujen jälkeen, mutta osa operaattoreista tarjoaa edullisen vaihtoehdon esimerkiksi Pohjolassa tai Virossa matkustelevalle. Pidemmillä ulkomaan matkoilla voi olla järkevää hankkia paikallinen prepaid-liittymä.