Puheminuutit
Tekstiviestit
Tiedonsiirtonopeus
 

Matkapuhelinvertailu

Vertaa matkapuhelimien hintaa eri kaupoissa. Matkapuhelimien hintavertailusta voit helposti valita edullisimman vaihtoehdon ja ostaa puhelimen suoraan tai osamaksulla.

Apple


alk. 9,50 € / kk

Asus


alk. 10,28 € / kk

Doro


alk. 4,14 € / kk

HTC


alk. 8,30 € / kk

Huawei


alk. 6,36 € / kk

LG


alk. 13,80 € / kk

Nokia


alk. 1,80 € / kk

Samsung


alk. 1,67 € / kk

Sony


alk. 2,70 € / kk

ZTE


alk. 2,46 € / kk

Vertaa puhelimet ja valitse edullisin hinta!

Paras puhelin ei välttämättä ole jokaiselle sama. Hifistelijälle paras puhelin voi olla monipuolisilla ominaisuuksilla varusteltu ja tehokas Samsung Galaxy S4 tai Apple iPhone 5s 64 Gt, mutta vanhemmalle ihmisille riittää usein halpa puhelin. Pienemmän budjetin opiskelijalle tai eläkeläiselle ensimmäiseksi älypuhelimeksi sopiva ja halvin matkapuhelin voisi olla vaikkapa ZTE Blade 3.

Matkapuhelimet eroavat huomattavasti ulkonäön ja koon puolesta. Molemmat vaikuttavat parhaan puhelimen valintaan, mutta näitä merkityksellisempiä ovat nykyään tekniset ominaisuudet. Paljon surffaava tarvitsee ehdottomasti 4G-liittymän - erityisesti asuessaan kaupungin keskustassa. Kauempana keskustoista asuvalle riittää hyvin 3G-liittymä, sillä nopeammasta liittymästä ei kuitenkaan saa kaikkea tehoa irti hajaseudulla.

Tilaa netistä liittymä + puhelin

Kannattaa tilata matkapuhelimet netistä, sillä useilla operaattoreilla on jatkuvasti alennuksia ja tarjouksia vain netissä, joten saat matkapuhelimen ja liittymän edullisemmin. Matkapuhelinvertailu kertoo puhelimellesi ja liittymälle niiden edullisimman ostopaikan verkossa. Yleensä sekä liittymä että matkapuhelin toimitetaan samalla kertaa - toisinaan jopa seuraavana päivänä. Mikäli vaihdat operaattoria edullisempaan, niin saat myös tiedon ajankohdasta, jolloin uusi liittymä on käytössäsi.

Ota uusi puhelin (ja mahdollisesti myös uusi liittymä) käyttöön avaamalla toimitetut paketit. Matkapuhelimet toimitetaan akku irti, joten tarkista ohjeista, kuinka akku, SIM-kortti ja muistikortti tulee kytkeä paikalleen. Kannattaa ladata puhelin heti täyteen, jos akku on valmiiksi tyhjä - yleensä kuitenkin pystyt käyttämään puhelinta käytännössä heti.

Saat matkapuhelimet netistä halvalla verrattuna kivijalkahintaan, mutta muista silti tarkistaa kaikki tiedot, jotta tilaat oikean paketin. Nopeaan puhelimeen kannattaa ottaa operaattorin sivuillaan suosittelema datayhteys, jotta saisit parhaan tehon uudesta kännykästäsi. Kannattaa myös tarkistaa edelliset puhelin laskut ja sen perusteella valita sopivat viesti- ja puhepaketit.