Puheminuutit
Tekstiviestit
Tiedonsiirtonopeus
 

Liittymävertailu – Vertaa puhelinliittymät

Puhelinliittymävertailun kautta voit helposti vertailla eri operaattorien liittymiä. Edullisin puhelinliittymä löytyy helposti, sillä vertailussa on mukana useita eri operaattoreita. Liittymävertailun kautta voit myös etsiä ja vertailla eri puhelimia.

Halvin liittymä

Miksi maksaisit matkapuhelimen käytöstä liikaa? Operaattorien välillä on huomattavia eroja, joten eri käyttötarkoituksiin sopii aina erilainen liittymä. Myös saman operaattorin vaihtoehtojen välillä on eroja, joten liittymävertailun avulla voit helposti selvittää myös, mikä nykyisen palveluntarjoajasi liittymävaihtoehdoista on sinulle paras. Halvin puhelinliittymä löytyy vain vertailemalla!

Liittymätarjoukset

Tiukasta kilpailutilanteesta johtuen matkapuhelinoperaattoreilla on jatkuvasti uusia kampanjoita ja tarjouksia päällä. Oikeaan aikaan tehty liittymän vaihto voi säästää selvää rahaa, jos ehdit nappaamaan parhaat liittymätarjoukset. LiittymäVertailu.com tiedottaa aina ajantasaisista liittymätarjouksista, joten tilaa uutiskirjeemme tai seuraa sivujamme aktiivisesti.

Tekstiviesti- tai puhepaketti?

Aiempiin matkapuhelinliittymiä myytiin pelkästään käytön mukaan laskutettavina liittyminä. Myös nykyään puhelinliittymä perustuu käyttöön, mutta voit valita etukäteen haluamasi tekstiviesti- tai puhepaketin ja säästää näin rahaa. Tiedät myös tällöin etukäteen, kuinka suuri laskusi tulee olemaan. Liittymävertailun kautta löytyy edullisin vaihtoehto, sillä voit syöttää tarvitsemasi puhe- ja tekstiviestimäärän suoraan vertailuun.

Puheminuutit
Tekstiviestit
Tiedonsiirtonopeus
 

Löydä oikea matkapuhelinliittymä ja laitteet

Vertaa puhelinliittymän kanssa samaa aikaa myös matkapuhelimet. Operaattorien tarjouksiin usein sisältyy myös edullisempi liittymä, jos hankit älypuhelimen samalla kertaa. Matkapuhelimen voi ostaa yleensä yksinään, mutta edullisemmaksi puhelin yleensä tulee, kun ostat sen kytkysopimuksella.

Matkapuhelinta tai liittymää vaihtaessa tulee huomata, että ostaa sellaisen puhelimen ja liittymän, jotka sopivat yhteen. Kaikissa uusissakaan puhelimissa ei ole välttämättä esimerkiksi 4G-tukea, jolloin puhelimen data-yhteydestä voi hyödyntää vain osan nopeudesta. Uusimmissa puhelimissa on kuitenkin jo vähintään 3G-tuki, joten lähes mikä tahansa liittymävertailun vaihtoehto käy kaikkien puhelimien kanssa. Kaikki operaattorit kattavat hyvin koko Suomen, mutta kaikkein nopeimmillaan nettiyhteydet ovat kaupunkien läheisyydessä. Maaseudulla 4G-liittymästä ei välttämättä saa hyötyä, joten maalainen voikin hyvin ostaa 3G-liittymän ja sitä tukevan puhelimen. Älypuhelimia käytetään nettiyhteyden kautta viestimiseen ja surffailuun paljon enemmän kuin viestien lähettämiseen tai puheluun. Kannattaakin hankkia liittymä riittävän nopealla nettiyhteydellä, jotta matkapuhelimen käyttö olisi sujuvampaa.

Vanhukselle liittymävertailusta kannattaa etsiä sellainen liittymävaihtoehto, jossa on paljon puheaikaa, mutta hitaampi nettiyhteys ja vähemmän tekstiviestejä käytössä. Lapselle voi huolettomasti hankkia hieman edullisemman puhelinliittymän pienemmillä paketeilla ja hitaammalla nettiyhteydellä, sillä lapset käyttävät tyypillisesti puhelimia pelaamiseen. Nuoret hankkivat tyypillisesti kaikkein kalleimmat liittymät, joissa on riittävästi puheaikaa ja tekstiviestejä sekä keskimääräistä nopeampi nettiyhteys.